RIP

 2009.08.15. 00:43

Mivel a hétvége senkinek se lett volna jó, ezért hétköznap, egy szerdai estén összetömörültünk kicsiny városunk egyik pontján, hogy igyunk egy keveset, beszélgessünk, satöbbi.

Rég nem látott osztálytársaimmal jó volt újra beszélni, ittuk a tömény dolgokat sorra, vidámak voltunk, egyszercsak hátrafordulok egy nagy csattanásra. Gondoltam magamba a nemrég bontott Dankópistának lett annyi, de amint megláttam Joey-t csővel a szájában elképedve, meg nem mellékesen a guruló szenet a földön, tudtam, hogy gáz van. Hát eddig bírta szegény Partypipánk, egy év és három hónap alatt annyira megútálta a füstöt, hogy öngyilkos lett. Valójában nem, mert le lett rántva... egy perces néma csenddel tisztelegjünk az emlékének. De nem ez volt az egyetlen baleset az este során, Róbert majdnem kigyújtotta magát, amikor hamuzta a szenet, aztán meg kitalálták, hogy a Cappy-s üveg tökéletesen illeszkedik a testre, és zsírjó a szigetelés, ráraktam a szenet, öt percig ha megállt, megint felborult, eláztatva a dohányt... Kellemetlen :(

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr111310432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wauuu 2009.08.17. 01:21:17

óhh :/ rest in peace.

Kala91 2009.08.18. 01:29:14

No para, megszületett az utód (köv. postban bővebben)
süti beállítások módosítása