Unintended Smoking

 2009.04.29. 22:29

Egyik kedves barátunk csinálgatja a jogsit mostanában, és feltette a költői kérdést a délelőtt folyamán, hogy vajon mit csináljon 12:40-től 14:00-ig. Kapva kaptunk a lehetőségen, és rávéttük, hogy jöjjön pipulni. Nem is kellett sokáig győzködni, elmentünk robiwolfhoz a cumóért, aztán a part felé indultunk.

Sajnos hamarabb eljött az a bizonyos 2 óra, mint gondoltuk, így Tom letiplizett,még mielőtt egyáltalán odaértünk volna a célhoz. Na sebaj, ha már elindultunk, akkor gyerünk :P Fel a bunkerre, beröffentettük a Masah Kétalmát, mit ne mondjak... NEGRÓ! Hogy az isten faszába lehet így elírni a nevét egy dohánynak? (má bocs.) A csatkai szüzanyamária áldja meg a sok turbánost a gyárban, köpködik a negrót itt a préselőbe. Durvább, mint a Nakhla kétalma, az biztos. Ráadásul a kerámiatömítésünk is gallyra ment, vélhetőleg a forró dohánylé lefolyt és az olvasztotta meg. Végülis elvoltunk, a hangulat megvolt, szólt a Belga meg ami kell, ennél több nem is szükséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr51094607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása