Al Waha: Cola

 2009.07.31. 22:00

A doboz vörös-fekete, Waha felirat, egy szép pipa és colás poharak. A díszes zacskó, a Wahára jellemzően piros, és sárga Al Waha molasses felirat, no meg itt is Shisha. A dohány elég nedves, jól darabolt. Kellemes, édeskés illata már a dobozon keresztül érezhető. A frissentartó csomagoláson keresztül pedig már erősen, felismerhetően áthat. Nagyon jól tömhető, kellemes füstje van.

Íz és füstmennyiség is nagyon jó, intenzív. Ne a szénsavas cola ízre gondoljon senki, mikor ilyet vesz hogy kipróbálja, mert nem olyan. Inkább az állott, már szénsavat nem tartalmazó colára. Nekem nagyon ízlett, és ha van mellé behűtve palackozott tesvéréből, akkor mesés beszélgetések és filmezés mellé.

Címkék: dohányteszt

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr221280548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wauuu 2009.07.31. 22:50:50

De ezeket hol veszitek? Pesten?

robiwolf 2009.08.01. 01:25:28

@Vikusz: Igen. De le is van írva. A blog életének 2.postja a "Road to Sultan Center" és egy nem régi, "Wonderland" című post is a pesti bevásárlásról szól. Ember, ne csak nézz, láss is! Ha akarsz ilyen dohányokat, akkor vagy felmész, vagy pedig rendelsz a vizipipa.eu-ról. Vagy megelégszel az 1001 gyér kínálatával.
süti beállítások módosítása