Nakhla Earl Grey teszt

 2009.04.27. 21:07

Egésznapos suliban szenvedés után mi lehet jobb egy nyugtató pipázásnál? Van egy-két tippem, de most úgy döntöttem káros szenvedélyemnek hódolok.

Nakhla Earl Grey dohányt próbáltam ki. Csomagolás oké: zacsi, doboz, zacsi, zacsi, és már hozzá is fértem a cucchoz. Teára kevésbé, inkább WC-illatosítóra emlékeztetett ahogy megcsapta az orrom. Állagra nem volt túl nedves, de azért elfogadható. Az íze pedig pontosan ugyan olyan mint az illata dobozon keresztül: kicsit savanykás és elég érdekes. Az elején élvezhető, de egy óra után elég émelyítő. A vége fele csak a füst miatt szívtam, hiszen az volt bőven. Átlagos dohány, nem túl intenzív, de végig érezhető enyhén citromos teára emlékeztető ízzel.

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr451090221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása