Iskola után a panelban

 2009.04.28. 20:47

kisherceg... a sulitól 100 méterre lakik, tehát nem kérdés mi a program. Sajna a guavás Waha nálam volt, szóval elbaktattunk hozzánk. Kávé, pipa (mármint normál, csak nikotinfüggőknek!!!), aztán go. Estére egy kültéri füstölés is be lett tervezve, de a szél és Kala91 öltönyméret levétele miatt végül is elmaradt. Na, mindegy, lényeg hogy odaértünk, begyújtotuk a cuccot, és eregettünk.

Gondok persze akadtak, kétszer alu íze volt a füstnek, amúgy teljesen jó volt a mennyiség, meg az íz is. A probléma magától oldódott meg. Egy óra lazulás... Igazán megérdemeltük, főleg én, 5 óra alvás után :). Egy durva dolog viszont történt! A dohánytartónál lévő tömítés ráolvadt a testre. Ilyenkor a legésszerűbb megvárni míg kihűlik, utána le lehet szedni, drasztikus esetben vágni/kaparni. Ezért kell hogy mindig legyen több pótalkatrész, sohasem lehet tudni, mi jön közbe!

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr461092391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása