Elkezdődött...Hivatalosan is megbontottuk az új termés első alanyát! (a tegnapi Manny-ék féle az csak a főpróba volt...) Kicsit késve ismét -rajtam kívülálló okok miatt ezúttal- megérkeztem kezemben a 250g-s Sheherazade ChocoMint flavour csillivilli témával és egy csomag szénnel.

A srácok már tűkön ülve vártak ahogy láttam, hiszen a pipa harcrakészen állt az asztal közepén, várva a friss dohányt. Bontás során elég érdekes, alkohollal töltött csokis édességekéhez hasonló illat terjengett, amikor pedig közvetlen szippantottunk egyet a dohányból, akkor  kitisztult az egész légút, hála a nagymennyiségű mentának. Robi szerint teljesen After Eight, Adrián meg a vodkás cukorkára asszociált. Most jönne az értékelő rész, de azt Róbert magáravállalta, így meghagyom neki. Jut eszembe, valamilyen formában várható majd egy táblázat-szerű dolog az eddig tesztelt molasse-okról, érdemes/nem érdemes venni konklúziókkal megtűzdelve.

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr41266992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása