Üdv mindenki!

Ezt a blogot egy szép napos, de kissé szeles délutánon ötlöttük ki, vajon mi közbe? Hát ja... Nos, elméletileg hárman szerkesztjük majd az oldal tartalmát, Jómagam, kisherceg... és robiwolf. Remélhetőleg nem kárbaveszett idő lesz a blogunk akár egy betűjét is elolvasni (na meg megírni) Hátha ezzel is elősegíthetjük eme varázslatos eszköz elterjedését.

Bemutatkozás
Kala91: Szeretem a pipát -szívni. Nem vagyok szakértője a cucc összerakásának, inkább csak nézem a folyamatot és röhögök a többiekkel a napiszaron. Kedvenc dohány: kétalma, sárgabarack (update in progress)

robiwolf:"Bocsi srácok az ózonlyuk miatt."

kisherceg...:Én rakom össze a másik két birkának a cuccot, amíg ők röhögnek és oltanak, hogy rosszul csinálom. Egy éve pipázok és nem is szándékozom abbahagyni. Kedvenc dohányom a nedves.

 

Címkék: bemutatkozás kezdés szolnok vizipipa shisha

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr201088079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maneszka:) 2009.05.04. 21:20:25

@robiwolf: Igen, az ózonlyuk... csatlakozom :)

robiwolf 2009.06.11. 23:01:35

@Maneszka:): Minek? Megy nekem egyedül ih! :P
süti beállítások módosítása