A hiány pótlása

 2009.09.12. 23:29

Pénteken az egész heti pipázásos elmaradást bepótoltuk szerintem. Délután a parkban összejöttünk hárman, és gyújtottunk egy RedBull-t, aminek igazán karakteres, tölgyfahordóban érlelt eredeti íze volt.

Nagy volt a lazulás, beszélgettünk, úgy döntöttünk, gyújtunk még egyet. Mangó került kézbe, gondoltuk legyen, fogyjon az is :) Egy picit elkezdett szemerkélni, úgyhogy elindultunk a macskagyár felé, ott van több fedett lehetőség is, de mire odaértünk, elvonult a felhő. Manny durván megtömte, nekem kaparóssorsjegy lett, Adrián se bírta tüdővel... de azért elvoltunk :) Este meg már 3 lány társaságában gyújtottuk be a parkban a pipát, ismét mangóval, ami lazábban lett tömve, ergo mindenki bírta szívni probléma nélkül. Fogyasztottunk mellé egy kevés Kalinkát, szerintem megdobta az ízét :D A továbbiakat nem részletezem, mivel nincs közük a pipázáshoz xD

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr61378155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása