Valami 123

 2010.03.14. 22:36

Jön a tavasz, srácok. Lassan ismét jönnek a szabadtéri, pipafüsttel teli délutáni/esti összejövetelek :) Alig várom, hogy elővehesseb a biciklit ismét és mehessek a városba füstölögni, Verseghy-parkos feelinges dolgok, macskagyár... Oh, the memories :D Az én pipám is meg lett elvileg fabrikálva, vettünk rá két akváriumcsövet, rá is applikáltam. Nagyon stílusos lett a kisdrágám, remélem műküdni is jól fog. Erről jut eszembe, múltkor átjött Adrián pipázni egyet, akkor került elő az én zöldecském. Nagy jó atmoszféra lett teremtve, földön díszpárnákon fekvés, hangulatvilágítás, Nirvana a hangfalakból, barackos dohány ^^

De! Dohányügyileg nagyon nem vagyunk eleresztve :S A népszerű webshop renoválás alatt áll, így úgy véljük az lesz a leghelyesebb, ha útrakelünk megint :D Ez egy újabb megagigaposztot jelent, akárhonnan is nézem :P Reméljük minél hamarabb publikálni tudjuk a kincsvadászat eredményét.

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr771839963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása