Road to SultanCenter

 2009.04.26. 23:20

Eldöntöttük: megyünk Pestre, kell utánpótlás pipába. Uticél: SultanCenter. Nem tudtuk mire vállalkozunk... Vasútállomáson tali, jegyvétel, majd fel a vonatra, ahol másfélórát álltunk, és hallgattuk a gyerekcsoportot Karcsibácsi vezetésével. Igazi felüdülés volt megérkezni kis hazánk fővárosába. Kóvályogtunk egy kicsit a nyugati környékén mire megleltük a helyes útirányt. Kb 5 perc séta után jött az első meglepi: egy kisbolt mellett haladtunk el ,aminek a kirakata tele volt tömve vízipipákkal. Erre nemszámítottunk, sebaj, benézünk. Kedves török emberke volt az eladó, a pipák olcsók voltak(3000Ft volt egy 37-es egyiptomi, 5000 egy 57cm-es, de volt forgós is 7ért), dohányok szintén(600 a nakhla és a waha is. Masah-t is árult de arról nem kérdeztük). Tovább kellett azonban mennünk, a cél a Sultán volt. Ahogy kiléptünk a boltból pár másodperc múlva ért a második meglepi: még egy pipás bolt, majdnem közvetlenül a másik mellett...Anyád. Na ide már nem megyünk be, haladjunk.
Több mint egy óráig követtük a GPS utasításait, kanyarogtunk a város utcáin, és 10 percnyire a Mekkától (gyk. SultanCenter) megpillantunk egy szép nagy objektumot. A Keleti pályaudvar volt az. Értelmes emberek talán ide kérték volna a vonatjegyet alapból. Majd legközelebb. Úgysem ez érdekelt minket, hiszen megérkeztünk. A bolt előtt fotózás stb... Végre bent vagyunk. Dohányok még olcsóbbak, egy-két példa: 50gramm waha:500, nakhla:600, fakher,masah,AHG: 1000.. 250gramm nakhla 1600, több dohány vásárlása esetén kedvezmény és még sorolhatnám. Pótalkatrészek itt is annyiba kerülnek mint máshol, a pipák viszont egy kicsit drágábbak. 50 percig válogattuk mégis mit vegyünk, már nemtudtuk milyen dohányt kéne kipróbálni. Végülis 11ezret hagytunk ott. Az itt vásárolt dohányokról később tesztet is olvashattok majd, nem részletezem mit vettünk. +pont a Sultánnak hogy kaptunk sütit, és a csoki...ő... fekete bőrű eladó nagyon nagy arc volt.

10ezer forintunk maradt, amit a nyugati melletti kisboltban akartunk levásárólni. Ez egy dolgot jelentett:gyaloglást visszafele. Mindegy volt már, lejártuk a lábunkat. Maradék pénzünkből vettünk 100db Three Kings öngyulis szenet 3500ért ( a belga 100-as pakk csak 2500 volt. vkinek vélemény arról a szénről?), egy 57-es pipát ami mellé kaptunk ingyédohányt is, bár az annyit is ér, néhány kiegészítőt, és kész. 0Ft maradt pontosan. Még szerencse, hogy retur jegyeket vettünk még itthon, így hazamenni azért sima ügy volt. Vonaton visszafele agyfasz közeli állapot szüleménye: SÜN!, a másfél éves, barátságos, felfújt óvszer. Hazafele vele lufiztunk, sajnos miután hazahoztam életét vesztette. Eldurrant.

 

Címkék: budapest árak beszerzés vizipipa shisha

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr101088343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása