Hasznos tipp!!! vol.2

 2009.04.29. 21:06

Tömítés mindig legyen! A dohánytartónál lévőre gondolok, az használódik el leghamarabb. Extrém esetekben a dohányról folyni kezd a cucc (bocs, de nem vágom a szakszavakat), és megolvasztja. Nekünk most ment szét kettő emiatt, szóval megéri, ha van a háznál belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr161094439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wauuu 2009.07.30. 00:17:46

Várjál ezt most nem értem,melyik részébe kell tömítés? És ez mennyibe kerül / hol lehet beszerezni?

robiwolf 2009.07.30. 21:27:39

@Vikusz: Ilyen tömítés az általunk ismert helyeken nem lehet kapni. A dohánytartó és a tálcánál lécő csővégződéshez kell amúgy. Nem kell sok neki és megadja magát. Ha minőségit fogsz ki, az akár éveket is kibít, mint az egyik miénk is. A többit viszont vagy vizipipa.eu-ról rendeled, vagy alufóliából pótolod. Testtömítést lehet venni 1001-ben. Ez a tartály és a fémrész közötti gumirész, de évek mire tönkremegy.

Maneszka:) 2009.07.31. 12:50:15

@Vikusz: Ilyen tömítésből elég szép választák van Pasten a Sultan Center-ben is, de személy szerint az alufoliát pártolom, a szilikon szétment 3 alkalom után, azota az alu van :)

robiwolf 2009.07.31. 13:43:29

@Maneszka:): Menjél már, ember! Egy pipázást bírt nállunk egy tömítés, mikor vettünk a Sultan Centerben. Semmi több. Ott és mostmár mindenhol csak szar minőségű tömítés van. Profitorientáltak. Amit kaptunk a picihez, az még a minőség korszakából van. Egy éves, még mindig használható... Jelenleg, ha tönkremegy egy tömítés, akkor CSAK aluból éri meg pótolni. Lehet ez csúnyán hangzik, de szerintem nem ér 50FT-ot pluszban minden pipázáshoz a szilikon szigetelés. @Vikusz: Ha tönkremegy a te tömítésed, három dolgot tehetsz. 1. Veszel újat Pesten, vagy rendelsz. 2. Alufóliából csinálsz, és ez is tökéletes. 3. Szerzel teflonszallagot, ez jobb mindennél.
süti beállítások módosítása