Omlásveszély

 2009.05.03. 20:04

Nem szeretjük a szombat esti esőket. Szerencsénkre mire beértünk a városba, elállt, így adott volt a pipázós helyek bizonyos százaléka. A macskagyár bal oldali szárnyának oldalsó bejáratára esett a választás, ami fölött szép széles tető terül el.Elsőként egy Al Waha vegyigyümit tömött a jónép, kis sziruppal megbolondítva (ezt a cuccot még Pesten vettük, méz állagú, és füstöt+ízt turbóz).

A végeredmény valami iszonyatosan durva Pez cukor téma, én alig bírtam megszívni, annyi füstje volt, föl is húztam a sétányra levegőzni. Mikor jött oszttársunk, volt oszttársam meg a haverjai, robiwolf felviharzott a sétányra a pipával, meg a táskájával, és belőtt egy adag barackot. Tellljesen jó volt ismét, bár a szeszesital és a nagy öröm miatt egy idő után parlagon hevert szegényke... Ez van.

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr751100903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maneszka:) 2009.05.04. 21:14:01

Szép és eseménydús este volt az biztos... :) A waha vegyigyuminek pezcukor ize volt tényleg, de viszont (szerintem) iszonyat jo mennyiségű füstöt adott le... Persze csak annak aki jol tudta szivni, amig be nem horpadt a feje :P
süti beállítások módosítása