Sheherazade: Chocomint

 2009.07.25. 09:48

Ez a márka a Nakhla Waterpipe Tobaco egy almárkája, Csoki-Menta ízesítésű dohányát volt szerencsém kipróbálni. A doboz szerintem nagyon szép, zöld alapon ezüst mintás. Viszont az íz csak egy felirattal van jelezve, nincs mentalevél meg tábláscsoki a borításon. Az alján és a tetején elérhetőségek és persze az Al Nakhla jel. Az illat, ami érződik a dobozon keresztül... Emberek, csorog a nyálam! A díszes zacskón a Nakhla jel van sokszorosítva.

Ha ezt kibontod, és beleszimatolsz, akkor egy mesés illat fog fogadni. Az orrod kitisztul egyből, engem személy szerint így valami alkoholtartalmú italra emlékeztet. A darabolás, akár csak az alap Nakhlák esetében, elég nagyra sikerült. Lehet szétszedni a leveleket, de szerintem jó. No meg ugye a gallyak... Egész jól lehet boldogulni vele, tömhető rendesen. A füstön nem érződik túl sok a csokiból, én ki tudtam venni, de például kisherceg már nem, ezt is embere válogatja. Azt viszont aláírom hogy a menta dominál a keverékben erősebben. A légutakat tisztítja rendesen, egy idő után, ha sokat szív belőle az ember egyhuzamban, akkor már kaparja is a torkát. A füst mennyisége nagyon jó, elég sok jön és megfelelő a töménysége a karikafújáshoz is. Nem is ragozom tovább, ez egy nagyon jó dohány!

Címkék: dohányteszt

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr251267266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása