Pipatali

 2009.07.26. 21:08

A vizipipa.eu kezdte el szervezni (már amennyire kell) ezt a délutáni programot minden nagyobb városban, hogy ezzel népszerűsítse a pipázást, és hogy megismerd azokat a helyi arcokat, akiknek szintén bejön ez a fajta tevékenység. Előzetes felmérések szerint a szolnoki talira 97 ember volt hivatalos. Mi kötelességünknek éreztük, hogy megjelenjünk, hiszen sose írhatunk elég postot, és nem árt szemügyre venni a szolnoki rokonlelkeket.

Én biciklivel közelítettem meg a Verseghy parkot, ami a "rendezvény" helyszínéül szolgált, Adrián korival jött, és mire mi kiértünk, Robi már ott ült a füvön. Az akkori létszám úgy 16 lehetett, kisebb-nagyobb csoportokban szétszórva, persze az árnyékon. Mi az egyik nagyobb tömörülés mellé rendezkedtünk be, és elkezdtünk azon gondolkodni, hogy mit tömjünk. A Prince Chocolate tűnt ideálisnak, mivel már régóta ki akartuk próbálni. Pár szívás után Adrián feladta a küzdelmet, neki egyáltalán nem ízlett, Robinak mindegy, csak füst legyen, nekem meg elég semlegesnek tűnt a cucc, se nem jó, se nem rossz. Mellettünk a srácok Al Waha konzerves dohányt szívtak egy elég méretes pipából, egyszerre két belga szénnel a tetején. Miután a csokiból elegünk lett, valami tuti cucc kellett, amit már előtte is próbáltunk, szóval a ChocoMint-re esett a választás. A doboz körbejárt ott a környéken, mindenki megszagolta, megcsodálta, aztán elkezdtük szívni. A menta gyorsan hatott, légúti problémák nem voltak... Úgy négy óra magasságában megjelent a SzolnokTV embere egy kamerával, és megörökítette az eseményt az utókor számára. Közterületesek és rendőrök a környéken nem voltak, úgyhogy zavartalanul folyhatott a füstölés. Ahogy néztem nagyjából mindenki jól érezte magát, ment a társalgás, eszmecsere, satöbbi. Ha jól emlékszem mi fél hat körül távoztunk a helyszínről. A véleményem a taliról: lehetett volna eseménydúsabb is, sokkal több ember kitolhatta volna a seggét, de ha nem nagyok az elvárások, nem lehet nagyot csalódni. Szerintem feelingesebb volt, mint egy sima pipázás, annak a 25 embernek köszönöm, hogy eljöttek, így legalább megmutattuk, hogy Szolnokon is jelen van a kultúra. A sok gyík, aki meg nem merte kidugni a fejét otthonról, hátha jövőre megteszi!

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr301269902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robiwolf 2009.07.27. 00:28:26

Na, azért ízlett is, csak a végére hozzászoktam az ízéhez. Ugy meg már nincs feelingje.

Wauuu 2009.07.30. 00:32:00

Na vettem pipát :) A Sütő utcában. Amúgy egy hetes keresés után Szolnokon ezen a helyen lehet találni pipát :
-Sütő utca Hold üzlet(ilyen keleti üzlet szerűség)
-Árkádok alatt az Inmedio újságos melett.
-A Mária utca végén a sarki kisboltban(A Gang kocsmával szemben) itt csak egy pipa volt de 3500Ft és egyágú 40cm
-Tófenék út. Itt a Pálinka házba. Itt is csak egy pipa volt. De az is 16ezer forint. 90cm vagy mennyi.

Az első két boltban vehettek hozzá tartozékokat..Az Inmedio mellettiben Hőtartót.A Sütő utcában pedig Speckó alufóliát,szenet,viszont dohányt nem.
Dohányt tudtommal az 1001-ben lehet,ahol említve a blogon is..igen gyér a választék.
És elvileg a Tescoban is lehet?

Egy kérdésem lenne viszont még ennyi infó után. Szipkát hol lehet venni Szolnokon?

Wauuu 2009.07.30. 00:39:46

Ja és ha a Fórumra akarok regisztrálni a következőt írja ki:
A megadott e-mail domainhez nem tartozik érvényes MX bejegyzés.

robiwolf 2009.07.30. 20:56:46

@Vikusz: Nagyon szépen köszönjük az infókat! Lecsekkoljuk majd azokat a helyeket, ahol még nem jártunk, majd post is lesz róla. Szipka pedig az 1001-ben kapható, ha nem csal az emlékezetem. A Tescoról nem tudom hogy lehet-e venni dohányt, de ha megyek valamelyik nap, megnézem! Még egyszer köszönünk mindent!

robiwolf 2009.07.30. 21:00:46

@Vikusz: Nem tudom mi lehet a gond, de utánnanézek, megígérem! Sajnos a tárhelyszolgáltató nem éppen a legjobb...
süti beállítások módosítása