Al Sultan: Menta és Citrom

 2009.07.19. 18:53

Ez a márka nemrég került be a piacra. Már zárjegyes, mint ahogy az összes többi dohány is az lesz... Sajnos ez azt jelenti, hogy hatalmas árnövekedés várható. Ez a márka jelenleg 890ft-ot kóstál, szerintem ennyit nagyon is megér. Csak ehhez a két ízhez volt szerencsém eddig, de remélem többet is vesznek az ismerősök a jövőben. Kezdjük is! Doboz elég korrekt, rajta a kép, hogy mi akar lenni, a dohányzás halált okoz, stb. Zacskó, még egy, és a dohány. Mind a kettő nagyon jól aprított, az Al Fakherhez tudnám hasonlítani.

Lé is van rajtuk, igaz nem folyik, de így sincs esélye kiszáradni. Tömni is kb. úgy lehet, mint a Fakhert. Az íz viszont egy meglepetés volt. Ugyanezek vannak Al Wahában a szekrényben, volt is gyújtás velük, de nem érik utól. Ami még kicsit megdöbbentett, ugyanolyan narancsos piros színük volt. A Menta erős, keverni a legalkalmasabb, viszont nagyon kevés kell belőle! Csak egy csípásnyit raktunk a citromhoz és tökéletesen érződött. Ha valaki mixhez akar ilyen ízt, akkor ez a legjobb, sokáig elég lesz. A citrom ugyan így. Intenzív, élvezhető. Mentával keverve is nagyon jó. A füst mindkettőnél elég sok és tömény, nem erős, nem kapar, de tejfehér. Én minden pipásnak figyelmébe ajánlom az Al sultan eme két remek termékét. A többiről pedig majd ha lesz szerencsém kipróbálni!

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr911255106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása