Egy nap három

 2009.07.12. 01:28

Kisherceg és én már mentük volna hozzá, mikor Manny, nem  kicsit csicsókásan felhívott, hogy menje már, vigyem a pipám, mert próbálnak az együttessel, és jó lenne. Mondom ha hagytok valamit inni, akkor lehetséges, de csak nagy shisha van. Nem gáz, menjünk, de már megitták a vodkát, csak sör van. Szerintem ennek egyetlen férfi sem tudna ellenállni, mentünk. Fel buszra, ki a Széchenyi lakótelepre, ott a Lidl parkolóban találkoztunk, be a nedűért, innen kocsival vitt valami lány a rózsadombon egy házhoz. Felállítottuk a cuccot, tömtünk bele Waha Guavát, meg egy kevés Waha Five Star-t.

Sajna az elsőnek említett dohány nem volt elég egy egész tartóra... Elkezdtük szívni, és mit ad isten a két blogger maradt csak! Az egéssz zenekar talált hirtelen elfoglaltságot. Néha néha odajöttek, szippp, aztán mentek tovább. Lényegében meginvitáltak egy kertbe pipázni, de ők nem kértek... Joey elég sokat ivott, ő egy szajoli barátunk, szólógitáros, de már nem ment neki :), szipákolt néhányat, aztán a Hasznos Tipp!!! vol.1 beütött neki... Elment, aztán valahol kiköpte felesleges gyomortartalmát végül. Leégett ez is, elindultunk haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr431241193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása