Idegesítő tények...

 2009.07.31. 21:46

Sajnos ilyenek is vannak. Ellopták Manny barátunk biciklijét, egy feketére festett BMX-et, kormány hátsó részén narancs xxxtream felirat. Mindez akkor történt, mikor ő egy óráig Szandinál volt. Egy társasházból vitték el, összelakatolva a váz a hátsó kerékkel. Hát idáig fajul a világ. El is jött, hogy elbeszélgessünk erről egy Nakhla Meggy társaságában. 

Olyan ideges volt, hogy füstkarikát sem bírt fújni. Ez a dohányunk egyre nedvesebb, nem tudjuk mitől, de mikor vettük, tök száraz volt, ma pedig a Mashák is megirigyelhették volna amit produkált. Az íze is javult valamicskét, kevésbé gyógyszer, de Adrián még mindig nem kedvelné. Dohánytartó az új volt használva, jobban lehet feszíteni az alut rajta. Egy óra alatt megadta magát a dohány, elpakoltam. Ádám még maradt, de pipázás már nem volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr21280524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása