Pipázás a Tiszaparton

 2009.04.26. 23:23

Megérte tegnap Pest, van szén, van dohány, van nagy pipa. Na és mi lesz, ha ezek egymás közelébe kerülnek? Kettő röhög, a harmadik meg összerakja. A már fentebb valószínúleg szereplő 57 centis egyiptomi pipa, Masah Red Bull dohány, és three kings öngyulladós szén (holland). A tiszaparti sétányon (Szolnokon) kerestünk helyet. Van elég sok, ha az ember körbenéz. Találtunk egy jót, magaslati Tisza látképpel, de itt sajnos nagyon fújt a szél, ezért az Illegális Macskagyár Tenyésztő Részlegénél lepakoltunk a kőre. Napsütés, friss levegő, lenge ruhában csajok... kell ennél jobb?

Megtömtük a pipát, megcsináltuk az alufóliát kilyuggattuk, megcsináltuk a gyűrűt, meggyújtottuk a szenet. Gondok voltak a cuccal, de hamar rájöttünk, hogy csak a szipka rossz, ami járt hozzá. Megoldottuk, de nem jött füst rendesen, meg íze sem volt igazán. Leégett kormos barátunk, következő tömés... Nahla sárgabarack. Az előző adag sajna hozzáégett az aluhoz, de nem gond, megoldottunk minden, több füst, több íz. Közben jókat vihogtunk a futkosó öreglányokon, Kishercegen, mert vak, de ráadásul retardált is, mert nem teszi be a lencséit, és nem látja a jó csajokat. Szidtuk a biciklistákat, holott a nyáron nekünk is human power gépek jutnak csak. Zenehallgatás, lazulás. Mindenkinek a figyelmébe ajánlom a Radiohead - Nude számát. Egy élmény arra szívni. Akármit. Nekem elhihetitek. De kanyarodjunk vissza! Ez az adag is véget ért. Kis szédelgés, elpakolás, aztán buszmegálló. Kala barátunkat felraktuk a buszra, aztán elmentünk még  pipázóhelyet keresni. Jó ha az ember válogathat. A Kossuth téren leltünk is egy elképesztő füves részt. Ez után már semmi érdemleges nem történt. Esküszöm!


A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr11088337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása