Waterpipe - Connecting People

 2009.04.26. 23:22

Egy ekkora bevásárlás után mit csinál ember fia-borja? Megy pipázni! Alighogy hazaértem, letelepedtem szusszanni, ugorhattam is vissza a tömegközlekedési eszközre, mivel húzza a zsebünket a sok dohány. A már említett folyó partján egy ismeretlen eredetű és célú betonképződmény tetejére telepedtünk fel, és elkezdtük fabrikálni a témát.

kisherceg orgazmus közeli állapotba került a Masah Red Bull dohány felnyitásakor, hisz olyan leve volt a cuccnak, hogy hú. Az íz már kifogásolható, a füst viszont elégséges, néha sok is (na jó, nem) Nyomattuk egy darabig, stíröltük a népet, elvoltunk Robi szobáján, aztán megérkezett a társaság második része, jöhet az új tömés. A választás a közkedvelt 250g-s Nakhla barackra esett, szintén elvoltunk vele egy darabig, elengedhetetlen kelléke a jó beszélgetéseknek. Miután befejeztük, elpakoltunk, levánszorogtunk a bunkerről és a sétány felé vettük az irányt.

Fent bontásra került egykét szeszesital (hideg volt, csak azért), a szemfülesek viszont észrevettek valami mozgolódást a Macskagyár környékén. A C2H5OH -tól felbátorodva odaüvöltöttem, hogy Micsináltok? Jött valami krixkraksz, amit nem tudtam lekagylózni, úgyhogy ismét kérdés. -We are smoking a waterpipe. Nekem se kellett több, kisherceggel lehúztunk lecsekkolni a ketyerét (meg a tulajokat), három aranyos lengyel lány próbálkozott a beizzítással, látszólag kevés tapasztalattal rendelkeztek. Az izzó belga szenet Magda úgy szétverte, ahogy kell, és egyesével rakosgatta a pipára. Mondanom se kell, 3in1 hőtartó,széntartó stb. cuccal semmi füst, pedig a dohányuknak jó volt az illata és az állaga. Nagyon pici győzködés után kisherceg előrántotta a fa...kher helyett a nakhla barackot, alltime favorit. Elsőre ömlött a füst természetesen, hamar beborított minket a jellegzetes illat. A lányok is komálták a kezdeményezést, kínáltak borral, cigivel, meg amikor nagynehezen beindult a pipa, azt is tukmálták (nem hiába vannak turizmus és vendéglátó szakon)

Összességében kijelenthetem, hogy a vízipipa összehozza az embereket, remek társ ismerkedésnél, és finooooom.
Ui: a nap fénypontja, hogy még a buszomat is elértem, megkímélve a lábam +8km-től.

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr251090033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása