Nálam

 2009.07.08. 12:59

Valahogy mostanába semmi frappáns cím nem jut eszembe, de remélem a helynevekkel is megelégedtek. Hát, igen, megint gyújtottunk. Nem a blog szerkesztői, hanem a két sokat említett ember: Szandi és Manny, no meg én. Ádám hozott szenet az 1001-ből, viszont alu éppen hogy volt annyi hogy a dohánytartót fedjem vele.

A dohány Nakhla Meggy, elég száraz, kicsit gyógyszerízű, de mindenre van megoldás! A pesten vásárolt mézkeverékkel adtam neki egy löketet, az íz így elég élhető lett, és szerintem akkor sem kapart volna, ha a szenet közvetlen rádobom. Alulyuggatás, és egy 1éves hőtartó első használata. A következő hasznos tippben képpel illusztrálva mutatom meg, ígérem :)! Égett másfél óráig, közben Guns And Roses, meg beszélgetés. Jól éreztük magunk. Olyan tíz körül (este) a vendégek elindultak haza, jómagam pedig pakolászni kezdtem. 

UI: Ez inkább szolgálati közlemény, de csak megírom! A címkék szerkesztése jelenleg folyamatban van! Bocs, hogy eddig lusták voltunk :)

 

Címkék: szolnok vizipipa nakhla meggy shisha

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr281234105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása