Kopárság

 2009.06.05. 01:00

Már egy ideje nem volt új bejegyzés az oldalon, szóval firkálok valamit. A pipázások szinte mindennaposak, bár nem feltétlenül teljes létszámmal, ki hogy ér rá ugye... Osztálykiránduláson zúzás volt, megcsappant egy picit szerintem a dohánykészlet. Volt hogy egyszerre 4 pipa is égett. Legnagyobb meglepetést az EL SULTAN citrom és mentol dohány okozta, magasan veri az ugyanolyan ízű Wahákat.

A kettő kombinálva nagyon durva citromos mosogatószerre hasonlító illatot és ízt ad...fura, de jó. Ha jó az arány, a mentol kellemesen hűsíti a légutat és tisztícccsa az orrodat ^^ Második meglepi a Waha Cappucino, szinte mindenki szerint odatesz. Illatra elég Bounty-s, de ha kicsit ízlelgeted, tisztán kivehető a fahéj. Barack barátunk megint vitte a pálmát természetesen... A vegyigyümiről csak hallottam, hogy jó, ahhoz valszeg nem volt már tüdőm. Ami viszont kellemetlen, az a Waha menta. Zöld, büdös, tiszta hínár. Komolyan majdnem annyit ér, mintha lemennél a Holt-Tiszára szedni dzsunkát és bekennéd mentolos löttyel.

Ui: Szerintem csak akkor lesz mostantól post, ha valami esemény történik a pipázás során, külön bejegyzések írására nincs erő/idő.

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokpipa.blog.hu/api/trackback/id/tr801164673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása